Välkommen

Välkommen

måndag 5 september 2016

☆ Top 5 ungdomsserier ☆

Hejsan! Idag blir det lite serietips, tänkte skriva dem i ordning från 1-5 (orange is the new black är också en stor favorit men de flesta vet redan vad det är så här är mina andra 5 favoriter)

1. The100
Serien handlar om 100 ungdomar som bor i rymden pågrund av miljöförstöringar tillsammans med alla andra människor. Efter 97år hfår de återvända till jorden för att ta reda på ifall man kan bo där. Man får följa deras resa och äventyr. 
Se trailer HÄR


2. The originals
Serien handlar om "orginal vamyprerna" (från ursprungliga serien the vampire diaries) och man får följa deras liv med framgångar, motgångar och mycket vampyr drama.
Se trailer HÄR


3. Gossip girl
helt och hållet filmad i New York och baserad på den populära ungdomsbokserien av Cecily von Ziegesar, kretsar kring de privilegierade överklasstonåringarna på Manhattans Upper East Side och den anonyma bloggerskan, Gossip Girl, som ger dem de senaste ryktena som förekommer i deras exklusiva inre krets. ( beskrivningen är tagen från wikipedia eftersom jag inte kom på hur jag skulle beskriva denna underbara serie...<3)
Se en trailer HÄR


4. The carrie diaries
Serien handlar om en 16-årig tjej som återvänder till skolan efter hennes mammas död. Där träffar hon en super snygg ny kille och hon får en praktikplats i storstaden new york!
 se trailer HÄR


5. Degrassi next class
Serien är en typisk high school serie som handlar om att hitta sig själv och förstå vem man är, även extremt mycket drama och målinriktade personligheter.
se trailer HÄR






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar